Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2009

Πως περάσαμε σήμερα;

Μετά τη βροχή της προηγούμενης Κυριακής, ο καιρός σήμερα ήταν εκπληκτικός. Το ίδιο και η ποδηλατόβολτα! Βέβαια ούτε και σήμερα πήγαμε στο μοναστήρι αφού συμμετείχαμε στην ποδηλατοπορεία των Ποδηλατι-ισσ-ών (www.podilates.gr). Η απόφαση για τη συμμετοχή μας πάρθηκε σήμερα από όλη την ομάδα και ήταν σχεδόν ομόφωνη (από τους 15 ποδηλάτες, ένας διαφώνησε και δυστυχώς αποχώρησε).
Η πορεία (γύρω στα 100 ποδήλατα) ξεκίνησε από το Πεδίο του Άρεως, πέρασε από την κατάληψη της Λυρικής σκηνής, έκανε στάση στο σημείο που σκοτώθηκε η γιαγιά με την εγγονή της στη Λιοσίων (κάποιος οδηγός είχε παρκάρει το ΙΧ του στο πεζοδρόμιο και αναγκάστηκαν να κατέβουν στο δρόμο) και κατέληξε στο πάρκο της Κύπρου και Πατησίων όπου οι κάτοικοι είχαν οργανώσει λαϊκό γλέντι, διαμαρτυρόμενοι για την κοπή των 45 δέντρων από το δήμο Αθηναίων, προκειμένου να φτιαχτεί υπόγειο πάρκινκ. Μετά από καμιά ώρα οι Ανατολικοί αναχωρήσαμε για να επιστρέψουμε στο σημείο συνάντησης. Σε όλη τη ποδηλατοπορεία φωνάζαμε συνθήματα υπέρ του ποδήλατου ενώ οι πιτσιρικάδες της ομάδας έδιναν show με τα ποδήλατα επιδιδόμενοι σε σούζες, έντο και λοιπά ακροβατικά. Μπράβο παιδιά, αν και μας λαχταρήσατε!
Η επόμενη εξόρμηση θα είναι κατά πάσα πιθανότητα σε δυο εβδομάδες την Κυριακή 15/2. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ξέρουμε. Οπότε... stay tuned!

Δεν υπάρχουν σχόλια: