Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2008

Με το ποδήλατο στην παραλία

Την Κυριακή 16 Νοεμβρίου και ώρα 11 το πρωί, ξεκινάμε από την είσοδο της Πανεπιστημιούπολης, για μια από τις πλέον όμορφες και απολαυστικές διαδρομές στην Αθήνα! Μέσω της Βασ. Κων/νου φτάνουμε στο Θησείο όπου υπάρχει και δεύτερο ραντεβού στις 11:45 (μπροστά στο σταθμό του ηλεκτρικού), για όσους βολεύει. Από εκεί κατεβαίνουμε, δίπλα στις γραμμές αρχικά και στον Ιλισό μετά τον Ταύρο, μέχρι την παραλιακή. Περνάμε τη μεγάλη Ποσειδώνος από υπόγειο πέρασμα και... θάλασσα! Παραλιακά μπορούμε να φτάσουμε μέχρι την παραλία του Αγ. Κοσμά. Αυτό θα εξαρτηθεί από τη διάθεση της ομάδας. Η επιστροφή μπορεί να γίνει και με το τραμ ή τον ηλεκτρικό, αφού η είσοδος στα ποδήλατα επιτρέπεται. Συνολικά η βόλτα θα διαρκέσει 2,5 με 3 ώρες. Καλές μας πεταλιές λοιπόν...

5 σχόλια:

Θεοδώρα είπε...

Άντε να μαζευόμαστε αν και ο καιρός δεν μας τα λέει καλά!!!

ΠΟΔΗΛΑΤΡΗΣ είπε...

Πολύ ωραία μου ακούγεται αυτή η βόλτα! Ελπίζω το ποδηλατάκι μου να είναι έτοιμο...!

Τα φιλιά μου!

Ανώνυμος είπε...

είναι αλήθεια ότι το ποδήλατο δεν επιτρέπεται στο μετρό? και στους σταθμούς Ομόνοια και Μαναστηράκι?

Coco είπε...

γεια σας, βρήκα το μπλογκ από την ποδηλάτρισσα, εύχομαι καλές βόλτες!υπογραφή: πορωμένη ποδηλάτισσα του κέντρου και περιχώρων!

Τάσος είπε...

Τελικά ο καιρός όχι μόνο καλά μας τα είπε, αλλά ήταν και ιδανικός για ποδηλατόβολτα! Τώρα σχεδιάζεται η επόμενη εξόρμηση.
Στο μετρό το ποδήλατο δεν επιτρέπεται κι αυτό είναι ένα από τα αιτήματα των ποδηλατ-ισσ-ών (www.podilates.gr)

Τα λέμε...