Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009

Επιμένουμε ποδηλατικά!

Μετά από ομόφωνη απόφαση των παρευρισκομένων, στη συνάντηση της Κυριακής 25/1, η βόλτα προς την Αγια Παρασκευή θα ξαναγίνει, την επόμενη Κυριακή 1/2. Σημείο συνάντησης η πύλη της Ούλωφ Πάλμε, ώρα 11.30.
Προς πληροφόρηση σας, περίπου 10-12 από εμάς (αρχικά ήμασταν περίπου 25 ποδηλάτες-ισσες) ξεκινήσαμε μια μικρή βόλτα όταν, κατά τη 1, έκοψε λίγο η βροχή. Φτάσαμε μέχρι τα όρια Παπάγου-Χολαργού και γυρίσαμε, φάγαμε όμως τελικά καμπόση βροχή (αλλά δεν μας πειράζει!)
Επίσης, να σας ενημερώσω ότι σε όλη τη διαδρομή σχεδόν μας συνόδευε περιπολικό με δυο αστυνομικούς, οι οποίοι μάλιστα μας έκαναν και "παρατήρηση" επειδή είχαμε κόψει την κυκλοφορία, όπως συνηθίζουμε, σε ένα δρόμο τού Παπάγου για να περάσουν με ασφάλεια όλα τα ποδήλατα. Πρόβλημά τους! Εμείς κάνουμε ότι θεωρούμε σωστό για την ασφάλειά μας…

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2009

Και flyerάκι!


1. Το κατεβάζεις (δεξί κλικ πάνω στην εικόνα->Αποθήκευση δεσμού ως)
2. Το εκτυπώνεις (καλύτερα μέσα από το Word)
3. Το κόβεις
4. Το μοιράζεις σε ποδηλάτες που συναντάς στο δρόμο ή το αφήνεις σε παρκαρισμένα ποδήλατα (ή όπου αλλού νομίζεις)

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2009

Πάμε για προσκύνημα!


Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για την πρώτη ποδηλατόβολτα του 2009, την Κυριακή 25/1 (συνάντηση στις 11:30 στην είσοδο της Πανεπιστημιούπολης, αρχή Ούλωφ Πάλμε). Αυτή τη φορά θα πάμε προς τα πάνω, ώστε στην επιστροφή να είναι κατηφόρα. Όσοι ήμασταν στην τελευταία βόλτα, καταλαβαίνουμε τι σημαίνει αυτό. Η διαδρομή ξεκινάει από το γνωστό σημείο και μέσω της Ούλωφ Πάλμε, του ποδηλατόδρομου (εδώ γελάμε!) της Γεωργίου Παπανδρέου και της Κοκκινοπούλου φτάνουμε στην Κατεχάκη. Περνάμε απέναντι και κινούμενοι παράλληλα στους πρόποδες του Υμηττού, διασχίζουμε Παπάγου, Χολαργό και Αγ. Παρασκευή μέχρι το μοναστήρι του Αγ. Ιωάννη, πάνω από το Αμερικάνικο Κολλέγιο. Επιστροφή από τον ίδιο δρόμο ή τη Μεσογείων. Εξαρτάται από τη διάθεση και τον αριθμό των συμμετεχόντων. Θέλουμε να είμαστε πολλοί, πάρα πολλοί. Οπότε... διαδώστε το!